Fr, 22.09.2017, 10:21
Приветстваме Ви Гост | RSS
Начало | | Регистрация | Вход
Меню на сайта
Раздел новини
Курсови работи [52]
В този раздел предлагаме няколко примера и решени задачи по висша математика. Можете да направите поръчка за разработване на индивидуални курсови работи през раздела поръчки. Моля изпращате и изисквания за написване на курсовите работи предоставени от Вашите преподаватели.
Търсене
Мини чат
Вход
Връзки
Статистика

Онлайн 1
Гости 1
Ползватели 0
Гласувай за мен в BGTop100.com

Гласувай за мен в BGTop100.com

Гласувайте за моя сайт в БГ чарт

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!


Каталог сайтове на български език. Добави сайт.

Rambler's Top100

поПоНАЙ


Начало » Статии курсови работи » Курсови работи [ Add new entry ]

Фермерски туризъм - курсова работа

Фермерски туризъм - тази форма е най-тясното понятие, обх­ващащо формите на туризъм, пряко свързани с една ферма, независи­мо дали това се отнася само до престоя на туриста, неговото участие под различна форма в селскостопанската работа, в празненства или развлечения или дори хранене в нея. При този туризъм, след проучване на курсови работи от една стра­на, се подчертава използването на фермерските къщи като средство за подслон, а от друга страна, изгубването на директната връзка на собствениците със селскостопанската дейност. Туризмът се превръща за тях в основен източник на доходи установиха курсови работи. Те се специализират в предоставя­нето на подслон и храна на туристите. Независимо от загубената директна връзка със селскостопанския сектор, той играе важна роля в икономиката на локално равнище и се приема за една от най-важните форми на селския туризъм. Типичен пример са френските фермерски къщи или т.нар. 

Като краен резултат от развитието на селския туризъм смятат курсови работи може да се очаква съживяване и стабилизиране на селската икономи­ка, което ще доведе до съхраняване на селските райони и до ограни­чаване на тяхното обезлюдаване. Ще се повиши пряката и допълни­телната заетост на населението в тези райони във връзка с новите производствени дейности и услуги, необходими за успешното разви­тие на туристическия бизнес.

след проучване на курсова работа

Category: Курсови работи | Added by: kisok (22.03.2015) | Author: Селски туризъм
Views: 100 | Tags: курсова работа, мениджмънт, туризъм, дипломна, статистика | Rating: 5.0/1 |
Общо коментари: 0
avatar
Hosted by uCozCopyright MyCorp © 2017                                        Последна актуализация: 22.09.2017