Tu, 22.08.2017, 18:39
Приветстваме Ви Гост | RSS
Начало | | Регистрация | Вход
Меню на сайта
Раздел новини
Курсови работи [52]
В този раздел предлагаме няколко примера и решени задачи по висша математика. Можете да направите поръчка за разработване на индивидуални курсови работи през раздела поръчки. Моля изпращате и изисквания за написване на курсовите работи предоставени от Вашите преподаватели.
Търсене
Мини чат
Вход
Връзки
Статистика

Онлайн 1
Гости 1
Ползватели 0
Гласувай за мен в BGTop100.com

Гласувай за мен в BGTop100.com

Гласувайте за моя сайт в БГ чарт

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!


Каталог сайтове на български език. Добави сайт.

Rambler's Top100

поПоНАЙ


Начало » Статии курсови работи » Курсови работи [ Add new entry ]

Изводи за ел. правителство - курсови работи

Подходите за изграждане на електронното прави­телство като цялостна структура, моделираща формалните аспекти на реално съществуващите и действащи държавни ор­ганизационни образувания, са несистемни. Представят се отделни, несвързани помежду си и невзаимодействащи си чер­ти на цялостния държавен механизъм - видовете курсови работи.

Оказва се, че почти всички качества на държавната органи­зация, курсови работи, с изключение на производствата, са намерили самостоя­телни представяния в сайтове на електронни правителства. Не може обаче да се открие пример, при който всички качества, във взаимна връзка и обусловеност, са представени с цел да се постигне моделиране на основните характеристики на държав­ния орган.

Представят се по-скоро отделни задачи и курсови работи. Типичен пример за това представлява документът, приет през 2001 г. от Евро­пейската комисия и озаглавен „Индикатори на е-правителство-то за развитие на е-Европа". Подобни несистемни подходи ня­ма да са в състояние да осигурят постигане на целите и задачи­те, които самите стратегии и концепции поставят като дълго­срочна перспектива за развитие на електронните правителства.

Качеството, което всъщност внася общност между отдел­ните характеристики на държавната структура и курсовите работи и което проявя­ва зависимостите и взаимодействията между отделните части, а именно производствата, не е представено в проектите и реа­лизациите на информационните технологии на електронното правителство.

Category: Курсови работи | Added by: kisok (31.08.2014) | Author: Изводи за ел правителство
Views: 83 | Tags: мениджмънт, висша математика, управление на персонала | Rating: 5.0/1 |
Общо коментари: 0
avatar
Hosted by uCozCopyright MyCorp © 2017                                        Последна актуализация: 22.08.2017