Home » Статии » Курсови работи [ Добави нова ]

Мобилни услуги

Мобилните услуги, предлагани от различни оператори, възникват с комерсиализацията на мобилните комуникации мислим ние от курсови работи. Развитието на мобилните комуникации започва с разработването на клетъчните системи. По света се изграждат мобилни мрежи, чрез които се извършва аналогово пренасяне на говорна информация. през годините усъвършенстването на мобилните телефонни услуги води до един преход от аналогови към цифрови системи за комуникация и въвеждането на дигитален стандарт – GSM. Курсови работи предполагат, че глобалната система за мобилна комуникация (GSM) е разработен за да създаде съвместимост на системите за мобилна комуникация първоначално в Европа и в целия свят.

Мобилните комуникации стават достъпни благодарение на мобилни телефони и изграждането на базови станции. Мобилният телефон е устройство, което изпраща радиочестотни сигнали до най-близката базова станция и приема пристигащите сигнали. според курсови работи този процес позволява безжично пренасяне на информация, чрез излъчване на електромагнитни вълни. Базовата станция служи за приемане и предаване на сигнал. Обикновено тя е затворено помещение или контейнер, в който е монтирана апаратура е установено след проучване на курсови работи. Тя може да съдържа едно илиповече приемо-предавателни устройства и антени.

Основната цел на провеждането на анкетата в курсовия проект е да се анализира потребителската оценка относно качеството на предлаганите на мобилни услуги в България.

Category: Курсови работи | Added by: kisok (04.10.2014) | Автор: Мобилни услуги W
Views: 109 | Tags: лидерство, мениджмънт, висша математика, курсови работи, статистика | Рейтинг: 0.0/0
Total comments: 0
avatar