Fr, 22.09.2017, 10:14
Приветстваме Ви Гост | RSS
Начало | | Регистрация | Вход
Меню на сайта
Раздел новини
Курсови работи [52]
В този раздел предлагаме няколко примера и решени задачи по висша математика. Можете да направите поръчка за разработване на индивидуални курсови работи през раздела поръчки. Моля изпращате и изисквания за написване на курсовите работи предоставени от Вашите преподаватели.
Търсене
Мини чат
Вход
Връзки
Статистика

Онлайн 1
Гости 1
Ползватели 0
Гласувай за мен в BGTop100.com

Гласувай за мен в BGTop100.com

Гласувайте за моя сайт в БГ чарт

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!


Каталог сайтове на български език. Добави сайт.

Rambler's Top100

поПоНАЙ


Начало » Статии курсови работи » Курсови работи [ Add new entry ]

Мобилни услуги

Мобилните услуги, предлагани от различни оператори, възникват с комерсиализацията на мобилните комуникации мислим ние от курсови работи. Развитието на мобилните комуникации започва с разработването на клетъчните системи. По света се изграждат мобилни мрежи, чрез които се извършва аналогово пренасяне на говорна информация. през годините усъвършенстването на мобилните телефонни услуги води до един преход от аналогови към цифрови системи за комуникация и въвеждането на дигитален стандарт – GSM. Курсови работи предполагат, че глобалната система за мобилна комуникация (GSM) е разработен за да създаде съвместимост на системите за мобилна комуникация първоначално в Европа и в целия свят.

Мобилните комуникации стават достъпни благодарение на мобилни телефони и изграждането на базови станции. Мобилният телефон е устройство, което изпраща радиочестотни сигнали до най-близката базова станция и приема пристигащите сигнали. според курсови работи този процес позволява безжично пренасяне на информация, чрез излъчване на електромагнитни вълни. Базовата станция служи за приемане и предаване на сигнал. Обикновено тя е затворено помещение или контейнер, в който е монтирана апаратура е установено след проучване на курсови работи. Тя може да съдържа едно илиповече приемо-предавателни устройства и антени.

Основната цел на провеждането на анкетата в курсовия проект е да се анализира потребителската оценка относно качеството на предлаганите на мобилни услуги в България.

Category: Курсови работи | Added by: kisok (04.10.2014) | Author: Мобилни услуги
Views: 87 | Tags: лидерство, мениджмънт, висша математика, курсови работи, статистика | Rating: 0.0/0 |
Общо коментари: 0
avatar
Hosted by uCozCopyright MyCorp © 2017                                        Последна актуализация: 22.09.2017