Курсови работи
Mo, 28.07.2014, 13:19
Приветстваме Ви Гост | RSS
Начало | | Регистрация | Вход
Меню на сайта
Мини чат
Вход
Календар на новините
«  Юли 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Връзки
Статистика

Онлайн 0
Гости 0
Ползватели 0
Гласувай за мен в BGTop100.com


Гласувайте за моя сайт в БГ чарт

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

ТОП СТРАНА

Рейтинг класация на българските сайтове 5rov.com

Топ класация МегаРейтинг

поПоНАЙ

 
Финанси
                  
Разработките са подходящи за студенти, изучаващи финансови пазари и инструменти, банково дело, корпоративни финанси, публични и международни финанси, застраховане и други. Разработват се курсови работи и дипломни работи на руски език.

Логистика

Предлаганите курсови работи по логистика могат да се преработят за друга фирма и да се промени обемът на разработката според изискванията на клиента. Курсовите работи са подходящи за всички студенти, които изучават  дисциплини  свързани с логистика, транспорт, складиране, дистрибуция, логистичен мениджмънт. 

Повече...


Търговия

Курсовите работи са предназначени за студенти от специалности Икономика на търговията, Търговски бизнес и Търговско и финансово посредничество, Електронна търговия, международна търговия, изучаващи дисциплини свързани с търговията. Предлагат се курсови работи и по анализ и планиране на търговската дейност.

Повече...

Туризъм

Предлаганите разработки по туризъм са подходящи за студенти от университети, колежи по туризъм и за всички изучаващи дисциплини, които са свързани с туризма и мениджмънта в туризма, хотелиерство, туристически пазари, география на туризма. Курсовите работи могат да се преработят за други фирми.

Повече...

Маркетинг

Предлаганите курсови работи са подходящи за студенти изучаващи дисциплини свързани с маркетинга, дистрибуцията, рекламата, конкуренцията, потребителско поведение, маркетингови изследвания, цените, бизнес средата и ценообразуването и други.

Повече...

Висша математика

Предлага се решаване на задачи и изготвяне на курсови работи, както и уроци по Висша математика за студенти от икономически специалности. Решаване на задачи по бизнес статистика.

Повече...

Управление

Предлаганите курсови работи в този раздел са подходящи за студенти изучаващи дисциплини свързани с основи на мениджмънта, управлението на фирмите, човешките ресурси, управлението на персонала, корпоративен мениджмънт, психология на управлението, стратегическо управление, публичната администрация и др.
Повече...

Счетоводство

Предлаганите курсови работи по счетоводство са свързани със счетоводство на предприятието, въведение в счетоводството, управленско счетоводство, финансово-счетоводен анализ, финансово счетоводство и др.

Индустрия
Предлаганите курсови работи в този раздел са подходящи за студенти изучаващи дисциплини свързани с икономиката на индустрията, индустриален мениджмънт, планиране и анализ на индустриалното предприятие и др.

Повече...

Микроикономика и макроикономика

Предлагат се различни курсови работи по микроикномика и макроикономика, както и решаване на тестове и задачи, явяване на онлайн изпити.

Повече...
Публична администрация
Предлаганите курсови работи в този раздел са подходящи за студенти изучаващи дисциплини свързани с икономиката на публичната администрация, държавна и местна администрация, социални услуги.

Статистика
Предлага се написване на курсови работи и решаване на задачи по статистика

Право
Курсови работи в този раздел са подходящи за студенти изучаващи гражданскоправни науки-гражданско право, финансово право, наказателно и облигационно право, семейно и наследствено право, търговско право, вещно право.

Други

Представени са различни курсови работи и реферати, есета, които не са включени в другите раздели.

Повече...
    За контакти:

    Тел.:                                        Еmail:
    0886/ 031 394                           kursovi.t@gmail.com


  
Hosted by uCozCopyright MyCorp © 2014                                        Последна актуализация: 28.07.2014