Начало » 2016 » Юли » 5 » Мултилевъл маркетинг
10:31
Мултилевъл маркетинг

Някои хора стартират маркетинг бизнес с цел да получават допъ­лнителни приходи от свободното си време. Други искат да заменят доходите си от постоянната си работа и да направят завой в карие­рата си. Трети са привлечени от огромния потенциал на мрежовия маркетинг и възможността за сериозни приходи и изграждат фи­нансови империи.

Изборът е ваш и планът Ви за действие отразява целите Ви. Аз имах щастието да работя с група мъже и жени (преки­те ми ръководители), които имаха доходи в размер на 250 милиона долара от собствените си маркетинг бизнеси. Това, което научих от тях, беше неоценимо, а това, което научих от собствения си опит в изграждането на маркетинг бизнес, ме промени завинаги. Да имате ментори и инструктори, които ви насърчават и подкрепят, е от голяма полза. Няма значение дали мечтите ви са големи или малки, грандиозни или скромни, приветствам Ви в приключението на живота ви.

Успехът в мрежовия маркетинг се улеснява с помощта на добре разработена програма за обучение, което е доказано ефективна, що се отнася до постигане на целите. Отделете време за срещи със спон­сора и ръководителите си, за да усвоите най-важното от техните системи за продажба, привличане на нови хора и обучение. 

категория: курсови работи | Брой прегледи: 773 | Добавена от: defaultNick | Tags: мениджмънт, маркетинг, бизнес, реферат, статистика | Рейтинг: 5.0/1
Общо коментари: 0
ComForm">
avatar