Начало » 2014 » Август » 31 » Подобряване качеството на електронните услуги пример за курсови работи
15:54
Подобряване качеството на електронните услуги пример за курсови работи

Подобряване качеството на електронните услуги

Разширяване обхвата на предлаганите е-услуги съобразно потребителското търсене. Препоръчаните от ЕС и заложени в стратегията за електронно правителство 20 вида услуги с нищо не ограничават въвеждането и на други услуги за гражданите и бизнеса и за курсови работи. При това трябва да се изхожда от реалното търсене по места, а не да се спускат „отгоре" задължителни списъци на нови услуги. Преминаване от е-услуги на база нормативната уредба към услуги, курсови работи свързани със „събитие от живота" и „бизнес епизоди" Разширяване броя на услугите, предлагани на „едно гише" Създаване на единен портал за заявка и получаване на интегрирани: услуги (услуги от повече от една административна служба, независимо дали е местна или централна)

Разширяване на средствата за достъп - освен чрез Интернет, потребителите да могат да получават информация и курсови работи и да комуникират с държавната администрация чрез мобилни телефони, цифрова телевизия, електронни табла.

Въвеждане на специализирани е-услуги за отделни групи граждани - студенти, пенсионери, хора с увреждания, чужденци и др. Повишаване надеждността и сигурността при предаването на информация - чрез въвеждане на стандарти за сигурност и защита на данните, разширяване ползването на електронен подпис и други курсови разработки идентификационни средства (пароли, идетификационн номера). На този етап не е реалистично да се предвижда използването на електронни карти поради големите разходи по тяхното внедряване.

категория: курсови работи | Брой прегледи: 820 | Добавена от: kisok | Tags: маркетинг среда, дипломна, реферат, курсова | Рейтинг: 5.0/2
Общо коментари: 0
ComForm">
avatar